Ferancz Levente

Levente

17 évesen kezdtem el ismerkedésemet a tőzsde világában, kezdve az online kereskedéssel. Az első éveimben autodidakta módon fejlesztettem a képességeimet. Közgazdasági gimnáziumban tanultam először vállalkozás irányítást, később pénzügy számvitelt. Sportolóként mindig fontosnak éreztem, hogy képezzem magam. Ez a tőzsdében sem volt másképp. Azóta sikeresen elsajátítottam a tőzsdei kereskedés csínját-bínját, a profi kereskedő minden szokását és törvényét. Fix rated optionnal kezdtem, majd jött a deviza piac később pedig a részvény kereskedés. Többnyire devizapárokkal kereskedem, de nem vetem meg a többi instrumentumot sem, ha úgy hozza a lehetőség.

Amikor elkezdtem az oktatásokat tartani, még nem is tudtam, hogy mennyi mindent fog nekem adni ez az új kihívás. Amellett, hogy hivatásommá vált rájöttem, hogy a tőzsde egy olyan hely, ahol mindig tudsz újat tanulni és sosem elég a megszerzett tudásból.

Andorral 5 évvel ezelőtt ismerkedtem meg és elkezdtem tőle tanulni a sikeres élet alapvető pillérjeit, a tőzsdei és a pénzügyi világ legnagyobb lehetőségeit.

0

Termékek a kosárban